• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Quick Folding Tent dealer worden

QFT dealerschap

UPPE is producent van o.a. de Quick Folding Tent. UPPE heeft een eigen no nonsens frame ontwikkeld, waar 23 jaar ervaring in samengebracht is. Hetzelfde is gedaan met het speciaal voor UPPE ontwikkelde 600D polyester materiaal voorzien van de hoogste norm brandvertragende en schimmelwerende coating, waarbij de brandvertraging voldoet en de wereldwijd hoogste gestelde norm B1 DIN 4102 certificering.
Dit gecombineerd met de technisch best mogelijke digitale print kwaliteit of zeefdruk op de daken en de wanden maakt de UPPE Quick Folding Tent een zeer populaire tool voor elk reclame bureau of promotie kantoor.

UPPE heeft bewust de keuze gemaakt om de verkoop van haar producten zo veel mogelijk via segment c.q. markt gespecialiseerde verkoopkanalen te laten lopen, zowel voor de Nederlandse markt als wel voor de gehele Europese markt. Vandaar dat een dealerschap voor u als wel voor UPPE een zeer interessante optie is.

Tenten kunnen met dealer label geleverd worden.

Er zijn 2 levels voor een dealerschap te weten Chrystal en Diamond. Bij de Chrystal level heeft u geen minimum afname verplichting per kwartaal en hoeft u geen voorraad te houden van de producten. Dit is vooral interessant wanneer u de producten van UPPE vrijblijvend in projecten voor uw klanten op wilt nemen zonder hierin te hoeven investeren. UPPE kan zelfs de producten blanco voor u naar uw eindverbruiker verzenden.
Voorwaarde voor een dealerschap op Chrystal level is dat u het artwork kant en klaar aanlevert om gedrukt te worden. Uiteraard voorzien wij u van templates en overige informatie. Wanneer u een dealerschap van UPPE heeft krijgt u van ons een eigen log-in voor toegang tot onze dealer omgeving die speciaal ingericht is voor u, onze UPPE reseller.

Voor meer informatie betreffende een Diamond level dealerschap voeren wij graag een persoonlijk gesprek me u.

Voor meer informatie voor een UPPE dealerschap; bel (0345-568797) of mail ons dan op info@uppe.nl

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent