• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Demonstratie aanvraag op locatie

Demonstratie aanvraag op locatie

Mocht u akkoord zijn met de offerte die wij u geboden hebben dan zijn wij zeker in de gelegenheid om een product demonstratie bij u op kantoor te verzorgen, zodat andere beslissing nemers overtuigd kunnen worden over de beste prijs kwaliteit die wij in uw offerte hebben aangeboden.

Vaak is het door zelf de materialen in de hand te hebben gehad en de kwaliteit van het Quick Folding Tent doek (600D Polyester) een kwestie van 10 minuten dat we u verder op alle andere features hebben gewezen, en u vastbesloten de keuze voor UPPE Quick Folding Tenten maakt. (of één van onze andere kwaliteits producten)

Wij tonen op een dergelijke demonstratie één van onze demo tenten die voorzien is van een full color Opdruk en full color zijwanden, zo kunt u ook de print kwaliteit goed beoordelen. Ook hebben wij de meeste accessoires bij ons zodat u de Quick Folding Tent kunt samenstellen zo u wenst.

Door hieronder aan te geven welke datum u het beste uitkomt vragen wij u drie opties te vermelden, zodat we deze in onze planning kunnen controleren welke het beste past. Deze zullen wij dan aan u bevestigen.

U bent uiteraard ook gewoon welkom (op afspraak) bij UPPE / Quick Folding tent op kantoor.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Quick Folding Tent

Quick Folding Tent