• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Zeefdruk print

zeefdruk print

Zeefdruk print, voor de mooiste full color prints van perfecte kwaliteit!

De Quick Folding Tenten van UPPE staan behalve hun opvallend mooie full color prints ook bekend om hun zeer goede kwaliteit zeefdruk print. Zeefdruk print is een klassieke manier van het bedrukken van materialen.

Wanneer het logo het toelaat om via een zeefdruk print gedrukt te worden en het aantal opdrukken voldoende is om de kosten van het instellen van een zeef te dekken, dan zullen de specialisten van UPPE u een zeefdruk print adviseren.

Een kenmerk van zeefdruk print is dat voor elke maat print een eigen zeef gemaakt moet worden, terwijl de dakpanelen en de zijwanden onderling een andere te bedrukken maat hebben. Bij zeefdruk print wordt daarom vaak gezocht naar het gebruiken van één maat zeef voor alle panelen, waardoor soms niet de optimale uiting gerealiseerd wordt. Bij grotere aantallen bedrukte tenten ( 20+) zijn de kosten voor het instellen van de zeef voor de zeefdruk print te verwaarlozen. Vandaar dat wanneer het logo het toelaat, vanaf die aantallen bijna altijd gekozen wordt voor zeefdruk print. Zeefdruk print op tentdelen is een handmatig procedé. Met name om bij meer kleuren prints de kleuren keurig op elkaar aan te laten sluiten is vakmanschap vereist.

Laat uw zeefdruk print verzorgen door UPPE, wij hebben de kennis en ervaring!
Bij zeefdruk print ligt de inkt op de stof. Het zeefdrukken op gecoat materiaal zoals het materiaal van UPPE is niet eenvoudig; een goede hechting en kleurweergave vergt kennis en ervaring. Vele andere merken bieden zeefdruk print alleen aan op niet gecoate materialen of alleen op de kant van het materiaal dat niet gecoat is. Voor UPPE is een dergelijke print op beide zijde van het gecoate materiaal geen enkel probleem. Juist omdat de print zelf niet erg kostbaar is nadat in de zeef geïnvesteerd is, adviseert men bij UPPE om de wanden dan ook dubbelzijdig te bedrukken, u heeft voor weinig investering dan nadrukkelijk meer exposure.

Zeefdruk print is minder milieu vriendelijk dan de moderne digitale print. Om die reden wordt geïnvesteerd in goede ventilatie in de zeefdruk print ruimtes en zijn er speciale wasstraten aangelegd voor afvoeren van het water na het schoonwassen van de zeef. Bovendien zijn de ruimtes waar zeefdruk print plaatsvindt klimatologisch gestuurd op de juiste luchtvochtigheid om de inkt optimaal te laten drogen alvorens de volgende kleur aan te brengen of alvorens de panelen naar het atelier te brengen voor confectie.

Ook bij zeefdruk print is het uitermate belangrijk is dat het materiaal van UPPE nauwelijks kreukt omdat de zeefdruk print anders snel barsten zal vertonen. Omdat zowel de print inkt als het 600D materiaal van UPPE een op elkaar aansluitende elasticiteit heeft, zal de zeefdruk print lang een kwalitatief duurzame exposure van uw merk of logo realiseren.

UPPE biedt de beste prijs kwaliteitsverhouding als het gaat om een tent met zeefdruk print.

Voor meer informatie over onze UPPE zeefdruk print, neem contact met ons op en bel 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. Bekijk ook onze mogelijkheden voor de full color print en de eigen PMS.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent