• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Uw eigen PMS kleur

uw eigen pms kleur

Laat uw eigen PMS kleur voor uw tenten maken bij UPPE

De Quick Folding Tenten van UPPE staan met name bekend om hun bijzondere kwaliteit 600D polyester en om hun sterke no nonsens frames met mooie dubbele shiny poederlakcoating en uitermate sterke kunststof verbindingsdelen.
Daarnaast is personaliseren key.

Omdat bij grotere aantallen veelal gekozen wordt de tenten door middel van zeefdruk prints te personaliseren is het van groot belang om de keuzes hierop aan te passen.

UPPE heeft standaard een tiental meest populaire pms kleuren stof op voorraad liggen voor levering van enkele stuks onbedrukte quick Folding Tenten of voor kleinere zeefdruk opdrachten (denk aan ca 10 tot 25 stuks). De reden dat UPPE ervoor kiest deze standaard kleuren keuze beperkt te houden, is omdat UPPE in een zeer korte tijd uw eigen pms kleur kan maken. UPPE kan dit zowel voor de stof als voor de frames. Ideaal voor uw bedrukte tent of plooitent met logo!

Uw eigen PMS kleur, ook voordelig wanneer u een kleiner aantal tenten wenst.

Al bij vrij kleine aantallen kan UPPE uw tenten leveren in uw eigen pms kleur stof.
Wanneer u bijvoorbeeld voor 25 stuks Quick Folding tenten in de maat 3x3m uw eigen pms kleur wenst, dan kunnen wij dat tegen een kleine meerprijs aanbieden, omdat we het ruwe materiaal speciaal voor u in uw eigen pms kleur laten inverven en vervolgens weven. Dit vraagt om een minimum aantal meters en bij 25 stuks 3x3m tenten of parasols zullen wij wat stof overhouden, vandaar de kleine meerprijs. Wanneer u bijvoorbeeld 40 tenten 3x3m wenst met uw eigen pms kleur stof dan zal er geen meerprijs berekend worden. Het enige waarmee u rekening dient te houden wanneer wij voor u uw tenten in uw eigen pms kleur fabriceren is wat extra tijd omdat we eerst een stofstaal ter goedkeuring laten maken, alvorens de gehele stof run in te verven en te verwerken. Dit procedé zal ca 3 weken in beslag nemen. Ook hiermee is UPPE de snelste in Europa.
Overigens kunnen in deze 3 extra weken uw frames ook voorzien worden van uw eigen pms kleur.
Bij grotere aantallen kunnen wij zonder meerprijs uw frames in uw eigen pms kleur poederlakken. U moet hierbij denken aan een afname vanaf ca 100 stuks, dit ook afhankelijk van de maat die u kiest.

De frames van UPPE worden standaard geleverd in de kleur wit. In sommige maten heeft UPPE af en toe ook een limited edition geheel zwarte shiny frames.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen pms kleur, neemt u dan gerust contact met ons op op 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. U kunt bij ons ook terecht voor zeefdruk print en full color print voor uw eigen gepersonaliseerde tent of tent met opdruk.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent