• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Full color print

Full color print

Maak uw tent mooi met de prachtige duurzame full color print van UPPE

De Quick Folding Tenten van UPPE staan met name bekend om hun bijzondere kwaliteit full color print. UPPE is gespecialiseerd in het produceren van digitaal bedrukte full color print tenten, beachflags, tafelhoezen en vele overige producten voor uiting van uw logo of merk op een evenement of beurs.

UPPE maakt onder andere gebruik van sublimatiedruk en hiervoor worden de beste printers met de nieuwste technologie├źn ingezet. Bij deze druktechniek wordt de full color print via verhitting op de speciaal voor UPPE ontwikkelde 600D polyester aangebracht. De hittegevoelige inkt gaat, op het moment dat deze verhit wordt aangebracht, een verbinding aan met het te bedrukken deel, dat hier speciaal voor gecoat is. Op deze manier wordt de full color print eigenlijk onderdeel van het bedrukte oppervlak, in plaats van een laag op het oppervlak. Door dit speciale proced├ę is de UPPE full color print opvallend duurzaam en bestendig tegen het vele in- en uitvouwen.

Daarnaast wordt de full color print gedrukt op een bijzonder hoogwaardige kwaliteit stof. Deze kwaliteit is gegarandeerd waterdicht, maar tegelijkertijd ademt de stof toch, zodat u onder uw tent bij warm weer geen sauna effect ondervindt, zoals bijvoorbeeld bij het gebruik van pvc of ander gecoate polyester weefsels wel het geval is.

De full color print van Quick Folding Tent kreukt niet en blijft heel lang mooi

Zeker zo belangrijk is dat het materiaal van UPPE nauwelijks kreukt. Dit is voor tenten met daken en wanden met full color print van uitermate groot belang, want het bepaalt de uitstraling van uw bedrijf en uw merk. De tenten worden ingevouwen bewaard en pas wanneer u de tent weer nodig heeft, vouwt u deze ter plekke op uw evenement of beurs uit. Er zijn veel goedkopere tenten verkrijgbaar, met de bekende 250D, 300D en 500D polyester, vaak niet voorzien van brandvertragende coating, omdat men simpelweg niet kan drukken op gecoate materialen of voorzien van een matige coating, om toch een opdruk voor weinig geld te kunnen aanbieden. Pas bij gebruik merkt de klant dat het dak nadat het ingevouwen heeft gestaan helemaal verfrommeld op het evenement staat, iets wat met de full color print tenten van UPPE nooit het geval zal zijn. Het niet kreuken is voor UPPE een prioriteit en ook daarmee onderscheiden de full color print tenten zich van alle andere merken op de markt.

UPPE biedt de beste prijs kwaliteitsverhouding als het gaat om een tent met full color print.

Wil u meer informatie over onze UPPE full color print, neemt u dan gerust contact met ons op op 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. Geef graag duidelijk aan welk product u wenst en wat u zoekt betreffende de full color print voor uw bedrijf of merk.
Vraag ook meteen naar de andere mogelijkheden op het gebied van bedrukking, zoals de zeefdruk print en de eigen PMS.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent