Aero Tent, DE opblaasbare tent van UPPE

 • Aero Tent, DE opblaasbare tent van UPPE

  Aero Tent – De opblaasbare tent van UPPE

  Als marktleider op het gebied van mobiele tenten heeft UPPE onlangs een nieuwe categorie aan de brede collectie tenten toegevoegd, de Aero tent.  Deze opblaasbare tent beleefd een snel groeiende populariteit, en niet voor niets. Ze zijn opvallend, snel opzet baar en klein in transport, dus bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden in de uitvoering van de Aero tent, die is uit te rusten met veel verschillende opties aan zijwanden, en awnings (luifels boven de entree) die ook weer met een banner te personaliseren zijn.

  Zoals u van UPPE gewend bent heeft ook de Aero tent de beste prijs kwaliteit verhouding, en is leverbaar in vier afmetingen, te weten; 3×3, 4×4, 5×5 en 6×6 meter. Ook zijn deze tenten onderling met elkaar te verbinden met een zogeheten “connection cloth” ofwel verbindings kleed. Ook is deze volledig full color te bedrukken zodat de overgangen van de te verbinden Aero tenten in het design worden opgenomen. De Aero tent is met name geschikt op indoor locaties, voor outdoor toepassingen dient u de poten te voorzien van contra gewichten en is deze tent natuurlijk iets gevoeliger voor wind dan de Quick Folding Tent en de Ster Tent van UPPE.

  In onderstaande schets treft u een overzicht aan van de mogelijkheden van de UPPE Aero tent serie van 3×3 tm 6×6 meter.

  Opblaasbare tent

  De verschillende opblaasbare tent modellen van de UPPE Aero Tent.

  De Aero tent is bijzonder geschikt voor de automotive sector en andere A merken die zich op een originele nieuwe manier willen profileren. Ook heeft UPPE zeer opvallende opblaasbare meubelen beschikbaar om in deze in dezelfde trend te personaliseren. De Aero Tent van UPPE heeft een levertijd van 15-20 werkdagen en zijn er templates beschikbaar voor het opmaken van uw artwork, ook wij kunnen u hierbij assisteren. Wilt u meer informatie over deze UPPE opblaasbare tent, de meest voordelige opblaasbare tent van Europa, neemt u dan contact met ons op via tel. + 31 (0)345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

  Opblaasbare tent

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent

ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

actieperiode van 19 juni 2019 t/m 19 juli 2019

BEKIJK DEZE ACTIE